۱۳۸۹ اسفند ۱۵, یکشنبه

به دنبال اعتراضات فشار بر دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند تبریز با اخراج 10 نفر از دانشجویان از خوابگاه شدت گرفت



در پی اعلام سه شنبه های اعتراضی، دانشجویان  صنعتی سهند تبریز نیز همچون سایر دانشگاه ها نسبت به زندانی کردن میر حسین موسوی و مهدی کروبی و همسرانشان دست به اعتراض زدند. دانشجویان این دانشگاه در ادامه روند اعتراضات خود پس از برگزاری اعتراضات 16 آذر و اعتراض به حضور صفار هرندی در این دانشگاه این بار با شعار های شبانه در خوابگاه حمایت خود را از جنبش سبز اعلام کردند. آنها با شعارهای نظیر الله اکبر، یا حسین میر حسین، مرگ بر دیکتاتور و با خواندن سرود یار دبستانی همبستگی خود را با جنبش سبز اعلام کردند. در پی این اعتراض 10 نفر از دانشجویان بدون برگزاری هیچگونه جلسه کمیته انظباطی و یا محاکمه ای و بدون تذکر قبلی نامه ی تخلیه ی خوابگاه را دریافت کردند. در این نامه بدون اشاره به علت اخراج تنها نوشته شده بود در اسرع وقت اقدام به تخلیه خوابگاه نمائید. دانشجویان با مراجعه به مسئولین دانشگاه تا کنون هیچ جوابی دریافت نکردند.
همچنین حراست دانشگاه با احضار عده ای از دانشجویان به حراست به تهدید و ارعاب آنها پرداخته است. این احضارها توسط آقای غفوری که به تازگی ریاست حراست دانشگاه را به عهده گرفته است صورت میگیرد و بدون هیچگونه پایه و اساسی تنها صرف اشاره به اینکه دانشجویان نظم خوابگاه را بهم ریخته اند به تهدید علیه آنها پرداخته است. در این روزها تعداد زیادی از دانشجویان به طور پیاپی و به بهانه های مختلف جهت بازجویی و تهدید و ارعاب به طرق مختلف به حراست دانشگاه احضار می شوند.
مسئولین دانشگاه با توجه به جو اعتراضی موجود در دانشگاه سعی دارند مانع از ادامه ی روند اعتراضی شوند آنها اندکی پس از انتخابات بحث برانگیز ریاست جمهوری و شروع اعتراضات دانشجویی به طرق مختلف از جمله با بستن درب انجمن اسلامی طیف علامه ی این دانشگاه و احضار دانشجویان به کمیته های انظباطی و ... همه ی تلاش خود را در جلوگیری از این اعتراضات انجام داده اند که تا کنون موفق به انجام این کار نشده اند.
 روز یکشنبه دانشجویان با پخش تراکت و زدن برچسب به در و دیوار دانشگاه همه را دعوت می کردند تا به رغم هم ی فشارها در تظاهرات ساعت 17 روز سه شنبه در چهار راه آبرسان تبریز شرکت کنند تا اعلام کنند با اینگونه فشارها هرگز دست از اعتراض برنخواهند داشت

تا نياموزيم همين است( چرا مصر توانست اما...)


روزي نيست كه كسي به خاطر حرفي كه زده است محاكمه نشود و محكوم نگردد. يكي به ابداع واژه سبز الهي افتخار مي كند، آن ديگري غيرت سنجي انجام مي دهد و بي غيرتي كشف شده را در بوق و كرنا مي كند. عده اي از دوستان آبدارچي مدرسه فلان در سال 68 را به قتل و كشتار متهم مي كند. در اين ميان دسته اي از هويت طلبان روي جنبش سبز آرم فلان كس را مي چسبانند. آقاي فلاني ديروز افتخار فرهنگ بود يك شبه به لكه اي قهوه اي تبديل مي شود. يكي ديگر مي خواهد اثبات كند «ما هستيم»  اولين است.
آخر هم همه انگشت اتهامشان را در مقابلشان استوار مي كنند تا دلايل عدم سقوط ديكتاتوري را در ديگري عيان، بيان كنند. قرار بود از مصر و تونس بياموزيم!؟
نگاهي دوباره به مصر شايد راه را روشن تر كند.
«رهبران احزاب سیاسی لیبرال از جمله الغد و جبهه دمکراتیک در کنار اسلام گرایان اخوان المسلمین و هم چنین سیاستمداران قدیمی، روشنفکران و اعضای برجسته جریان ها و احزاب مخالف دولت مصر از جمله جنبش دموکراتیک تغییر، همگی زیر چتر این جنبش گرد آمده اند.»
اولين گام اين بود كه تمامي گروه ها با هر سليقه اي از سكولار تا مذهبي، از ليبرال تا چپ بر اساس يك اصل مشترك بهم پيوستند. اخوان المسلمين تمايلات خود را داشت، و حزب الغد هم اما....
 اصل ساده بود؛ آزادي و تن دادن به خواسته مردم. نيازي به نام بردن نيست، امروز جريانها و افرادي كه اظهار مي كنند كه اين اصل را قبول دارند طيف گسترده اي است كه اگر انرژي خود را صرف تخريب هم نكنند مي توانند جريان عطيمي را بوجود آورند.
شايد عده اي خرده بگيرند كه پس از پيروز چه مي شود؟ اين تصميم را بايد به ارده ملت وا گذاشت. در مصر و تونس هر بار كه خطايي رخ داده يا خواسته ملت تامين نشده باز به خيابان آمدند و نظرشان را اعمال كردند.
پس گام دوم اين است كه ما مردم بياموزيم اعتراض كردن را و بياموزيم نظرمان را بايد با صداي بلند و بدون ترس بگوييم و بگذاريم ديگران نيز نظرشان را با صداي بلند وبدون ترس بگويند.
براي دوستاني هم كه جنبش سبز را متعلق به شخص خاص مي دانند توصيه مي كنم. با هر اعتقادي و نظري به اين جنبش بپيوندند و اين تكثر مطلوب جنبش بوده و باعث مي گردد حاصل اين جنبش دموكراتيك تر و متكثر تر و فراگير تر باشد. واضح است كه هر كسي حق دارد نظر خود را بدون توهين و تخريب بيان كند اما اصل بر اين است كه آزادي و خواسته مردم هدف جنبش است. چون مردم و گروهاي مصري موانع را از سر راه اصل آزادي و اصل اراده ملي بايد برداشت. در مصر اولين مانع قدرت مطلقه ديكتاتور بود.
به اميد پيروزي.

۱۳۸۹ اسفند ۱۰, سه‌شنبه

بازداشت چند ساعته مسئول ستاد اصلاح طلبان حامي موسوي در تبريز

مهندس كهنموئي رئيس ستاد اصلاح طلبان حامي مهندس موسوي در تبريز پس از بازداشت و بازجويي چند ساعته آزاد شد. وي در حدود ساعت 5 در چهارراه آبرسان بازداشت شده بود. بنا بر گزارشات موثق ازمهندس كهنموئي خواسته شده در روزهاي آينده جهت پاره اي مسائل به مراجع امنيتي مراجعه نمايد.

حمله نیروی انتظامی و لباس شخصی ها به مردم/ چند جوان معترض در تبریز بازداشت شدند



نیروی انتظامی و لباس شخصی ها عصر سه شنبه به جمعيت معترض در خیابان آبرسانی تبریز حمله کرده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
عصر سه شنبه، 10 اسفند همزمان با سراسر کشور، جمعي از مردم در حد فاصل خیابان آبرسانی و فلکه دانشگاه تبریز تجمع کردند که بلافاصله نیروی انتظامی و بسیج به جمع اعتراض کنندگان حمله ور شد.
نیروی انتظامی با مشاهده چند دختر دانشجو که در مقابل پاساژ اسکان تبریز اقدام به پخش روبان سبز و سر دادن شعارهای حمایت از مهندس موسوی کرده بودند به آنها حمله ور شدند.
ده ها نفر از مردم با دریافت روبان های سبز از این حرکت استقبال و حمایت کردند و نیروی انتظامی با هجوم به مردم قصد دستگیری دو دانشجو را داشت که دخالت عابران و اعتراض کنندگان مانع از دستگیری آنها شد.
به گزارش شاهدان عیني لباس شخصی ها عصر سه شنبه با استفاده از اسپري فلفل و سلاح سرد به جمع معترضان حمله کرده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند و چند تن از معترضان را بازداشت كردند.
گفتنی است، تا دقایقی پیش تجمع تعدادی از تظاهر کنندگان در خیابان آبرسانی تبریز، علیرغم حضور گسترده نیروی انتظامی و لباس شخصی ها ادامه داشت.